Opinie

Ortopedia, okulistyka, neurochirurgia - opinie o Nas

W trosce o Państwa zadowolenie oraz pragnąc wyjść naprzeciw Państwa oczekiwaniom, stworzyliśmy miejsce na rekomendacje, gdzie mogą Państwo poznać wrażenia pacjentów na temat lekarzy oraz usług oferowanych przez nasz szpital.

25 maja 2018r. to początek obowiązywania unijnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO). Zamieszczenie danych jest całkowicie dobrowolne. Szpital Specjalistyczny SANVIMED zapewnia adekwatny poziom zabezpieczenia i zgodne z prawem przetwarzanie danych osobowych. Po szczegółowe informację zapraszamy na stronę z klauzulą informacyjną

Powstanie tu formularz

Temat wiadomoci: Ortopedia

Na Pana ręce Panie doktorze dla całego personelu szpitala wyrazy uznania i podziękownia. Tak sobie wyobrażałam leczenie i powrót do zdrowia. Aktualnie jestem po dwóch operacjach z nowymi biodrami - ponownie w komforcie życia to niesłychane, że to w ogóle mogło się wydarzyć w tak krótkim czasie ( od lutego do maja 2017). Gorąco polecam szpital Sanvimed w Zabrzu pod kierownictwem Wocjecha Pawlaka

Urszula Lenkiewicz-Opoka

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Chciałem podziękować oraz zarekomendować Szpital Sanvimed wraz z całym zespołem z Panem dr.Pawlakiem na czele. 13.06.2017 miałem wykonaną artroskopię kolana już po trzech dniach czuję potężną poprawę ruchomości stawu kolanowego i praktycznie brak jakichkolwiek sensacji bólowych po zabigu. Szybka diagnoza, krótkie terminy, miła i fachowa opieka lekarsko pielęgniarska to podstawowe atuty tego ośrodka. Pozdrawiam zadowolony pacjent.

Tomasz Tomal

Temat wiadomoci: Hip replacement (endoproteza biodra)

I am pleased to tell you how well I am doing & I am back to normal after the opration. I have no pain & regained the strength in my hip. All in all a brilliant result from the operation. We both still miss you all. Our best wishes to all the lovely nurses, to Lucas & Thomas & Mr Pawlak of course. He did a wonderful job.

Janet and John Taylor

Temat wiadomoci: Knee replacement (endoproteza kolana)

Well I have to say that I have tried to find something detrimental about the hospital and its staff, but I can't. Only to say that there was too much food! The staff were exceptional, with how they helped me, put me at me ease, cared for me and Peter. Dr Pawlak and his team were outstanding, answered all my questions, were always on hand to help should it be necessary. I can't give enough praise to them all. Joanna and Aggi were to be congratulated on their translation. They chauffeured us around from day out for Peter to shopping trip for me and commuting to and from the airport. Should you have anyone who is going to Poland for surgery, I would be more than happy to chat with them to put them at their ease, such as John did for me.

Joy Collins

Temat wiadomoci: Hip replacement (endoproteza biodra)

We would like to thank you and the whole team for everything it was a brilliant experience from start to finish. The staff and hospital were brilliant, professional , and very dedicated, it was a great experience, I can not praise them enough. I would highly recommend this hospital to anyone thinking of having a hip operation. Best wishes to you all.

James and Catherine

Temat wiadomoci: Artroskopia

Bardzo serdecznie chciałabym podziękować dr.Wojciechowi Pawlakowi za udaną operację dn. 26.07.2016 Artroskopię (uszkodzona łękotka) oraz całemu personelowi za troskliwą opiekę i miłą atmosferę. Z uśmiechem pozdrawiam wszystkich Sylwia Lubiecka.

Sylwia Lubiecka

Temat wiadomoci: dziękuję ;)

Cudowna Załogo Kliniki Sanvimed chciałabym jeszcze raz podziękować Wam za cudowną opiekę przed jak i po operacji przepukiny kręgosłupa. JESTESCIE CUDOWNI ;) Przeogromne DZIĘKUJĘ dla Doktora Szydlika, że trafiłam w tak cudowne ręce. DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ ZA WSZYSTKO!!!!!!!!

Agnieszka Kurzepa

Temat wiadomoci: Podziękowania

Pragnę bardzo podziękować panu doktorowi. Pawlakowi i innym lekarzom oraz pielęgniarkom i całemu personelowi medycznemu za dokonane operacje stawów biodrowych i fachową opiekę oraz miłą atmosferę w czasie pobytu. Polecam i zawsze będę polecać tę placówkę medyczną bo czułam, że wszyscy interesują się pacjentem, jego zdrowiem i samopoczuciem przed i po operacji.

Maria Rogowska

Temat wiadomoci:

Jestem szczerze zadowolona ze świadczonych usług medycznych w tej klinice. Doświadczyłam bardzo wysokiego standardu obsługi oraz troski o pacjenta. Mimo licznych przeciwwskazań dr Wojciech Pawlak podjął się wykonania mi operacji wstawienia endoprotezy biodra, za co jestem mu bardzo wdzięczna. Życzę kolejnych sukcesów w życiu służbowym i prywatnym.

Danuta Ledwoń

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Bardzo serdecznie pragne podziekowac dr.Pawlakowi oraz calemu zespolowi-lekarzom,pielegniarkom za opieke przed i po operacji barku jaka mialam 24lutego 2015r.Tam pacjent jest traktowany z troska i czuje sie jak w domu, czuje sie coraz lepiej, rehabilitacja w toku i bol pomalu ustepuje.Bardzo serdecznie dziekuje za profesjonalna opieke i troske. Polecam wszystkim cierpiacym i potzebujacym pomocy medycznej

Kornelia Kandzia

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Chcialam bardzo serdecznie podziekowac dr.Pawlakowi, lekarzom oraz calemu personelowi medycznemu Sanvimedu, jestem po artroskopi barku lewego(24 luty 2015r.) i czuje sie bardzo dobrze, moge ruszac reka co bylo niemozliwe przed operacja. Jestem bardzo wdzieczna za to lekarzom,ze tak sprawnie,szybko a przede wszystkim z troska sie mna zajeli. Z calego serca dziekuje IM WSZYSTKIM!!! Polecam szpital wszystkim potrzebujacym pomocy w bolu.

Kornelia Kandzia

Temat wiadomoci: Podziękowanie od serca :)

Serdecznych podziękowań nie ma jak zwykle końca. Mógłbym wymienić po kolei lekarzy, zespół medyczny. Należą się oną wielkim ciepłym słowem całemu przesympatycznemu zespołowi Szpitala Specjalistycznego Sanvimed. Dnia 30.01.2015 odbyłem w tutejszym szpitalu zabieg artroskopii barku lewego wraz z rekonstrukcją. Mija już 2 tygodnie a ja już naturalnie zginam cały staw. Polecam na 1000% każdemu Sanvimed co ma problemy z sprawami zdrowotnymi. Maciej Gajos.

Maciej Gajos

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Dzięki możliwości ją daje internet, chciałabym bardzo serdecznie podziękować Panu doktorowi Wojciechowi Pawlakowi oraz całemu zespołowi, za przeprowadzoną operacje w dniu 18.11.2104-endoproteza stawu kolanowego. Również bardzo chciałabym podziękować paniom pielęgniarkom, które stwarzają bardzo przyjazną, życzliwą i ciepłą atmosferę. Serdeczne podziękowania dla panów rehabilitantów którzy bardzo pomagają w pierwszych "krokach" po zabiegu. Szpital godny polecenia.

Kornelia Piotrowska

Temat wiadomoci: Neurochirurgia

Chciałbym bardzo podziękować dr.Szydlikowi za przeprowadzenie zabiegu endo kręgosłupa oraz całemu zespołowi asystującemu przy stole za pełen profesjonalizm oraz dyżurującym siostrom za opiekę i troskliwość, a także paniom rejestratorkom za uprzejmość. Z wyrazami szacunku i wdzięczności Sławomir Sz. Ps.Serdecznie pozdrawiam.

Sławomir Szkurłat

Temat wiadomoci: Podziękowanie

Pozwalając sobie użyć słów dr. Wojciecha Pawlaka , gdy życie wymaga trudnych decyzji, zwłaszcza, gdy chodzi o zdrowie, które pogarsza upływający czas, z pełną świadomością i zaufaniem chciałbym z całego serca podziękować personelowi medycznemu w Szpitalu Specjalistycznym Sanvimed. Zespół otoczył mnie fachową i profesjonalną opieką podczas pobytu w dniach 20-22.10.2014 oraz zabiegu chirurgicznego Endoskopowej Nukletomi l5/S-usunięcie przepukliny jądra miażdżystego.

Macjej Gajos

Temat wiadomoci: Podziękowania

Przesyłam serdeczne podziękowania dla dr Pawlaka i całego zespołu szpitala Sanvimed za przeprowadzenie operacji wszczepienia endoprotezy stawu biodrowego a także za opiekę i rehabilitację w trakcie całej hospitalizacji. Już kilka dni po wypisaniu z kliniki jestem w stanie samodzielnie i bez bólu się poruszać. Bardzo dziękuje za profesjonalną i serdeczną opiekę. Październik 2014.

Henryk Labus

Temat wiadomoci: Opinia o szpitalu

O jakości usługi medycznej świadczy fakt, iż na stół operacyjny położyłam się z bólem, a obudziłam się z narkozy bez bólu. Personel medyczny bardzo profesjonalny. Zarówno lekarze, jak i panie pielęgniarki są bardzo sympatyczne. Szpital bardzo wygodny, a warunki dla pacjentów bardzo dobre. Mogę z czystym sumieniem polecić tą placówkę medyczną.

Barbara Palak

Temat wiadomoci: opinia po operacji biodra

Wspaniały szpital, wspaniali lekarze, którzy w nim pracują. Są profesjonalistami, którzy doskonale wykonują swój zawód. W każdej chwili możesz liczyć na ich pomoc. W tej placówce pacjenci są najważniejsi. Na szczególne słowa uznania zasługuje dr Pawlak - bardzo dobry lekarz.

Eugeniusz Rożek

Temat wiadomoci:

Temat wiadomoci:

Temat wiadomoci:

Temat wiadomoci:

Temat wiadomoci:

Dziękujemy za opinie

ortopedia zabiegi ortopedyczne ortopeda ACL ACL metody ACL zbieg ACL zabiegi ACL rehabilitacja rekonstrukcja ACL rekonstrukcja ACL metody rekonstrukcja ACL zbieg rekonstrukcja ACL zabiegi rekonstrukcja ACL rehabilitacja rekonstrukcja więzadła ACL rekonstrukcja więzadła krzyżowego przedniego ACL rekonstrukcja więzadła krzyżowego więzadło krzyżowe przednie ACL więzadło krzyżowe krzyżowe przednie ACL więzadła krzyżowe przednie ACL plastyka więzadła plastyka więzadła krzyżowego plastyka więzadeł krzyżowych leczenie ACL operacja ACL zabieg ACL BIODRO artroskopia biodra aloplastyka biodra alloplastyka biodra endoproteza biodra endoprotezoplastyka biodra rekonstrukcja biodra naprawianie biodra regeneracja biodra wymiana biodra leczenie biodra operacja biodra zabieg biodra artroskopia stawu biodrowego aloplastyka stawu biodrowego alloplastyka stawu biodrowego endoproteza stawu biodrowego endoprotezoplastyka stawu biodrowego rekonstrukcja stawu biodrowego naprawianie stawu biodrowego regeneracja stawu biodrowego wymiana stawu biodrowego leczenie stawu biodrowego operacja stawu biodrowego zabieg stawu biodrowego staw biodrowy artroskopia biodrowa aloplastyka biodrowa alloplastyka biodrowa endoproteza biodrowa endoprotezoplastyka biodrowa KOLANO artroskopia kolana aloplastyka kolana alloplastyka kolana endoproteza kolana endoprotezoplastyka kolana rekonstrukcja kolana naprawianie kolana regeneracja kolana wymiana kolana leczenie kolana operacja kolana zabieg kolana artroskopia stawu kolanowego aloplastyka stawu kolanowego alloplastyka stawu kolanowego endoproteza stawu kolanowego endoprotezoplastyka stawu kolanowego rekonstrukcja stawu kolanowego naprawianie stawu kolanowego regeneracja stawu kolanowego wymiana stawu kolanowego leczenie stawu kolanowego operacja stawu kolanowego zabieg stawu kolanowego staw kolanowy artroskopia kolanowa aloplastyka kolanowa alloplastyka kolanowa endoproteza kolanowa endoprotezoplastyka kolanowa kapoplastyka biodra kapoplastyka biodrowa kapoplastyka stawu biodrowego kapoplastyka kolana kapoplastyka kolanowa kapoplastyka stawu biodrowego kapoplastyka barku kapoplastyka stawu barkowego kapoplastyka barkowa BARK artroskopia barku aloplastyka barku alloplastyka barku endoproteza barku endoprotezoplastyka barku rekonstrukcja barku naprawianie barku regeneracja barku wymiana barku leczenie barku operacja barku zabieg barku artroskopia stawu barkowego aloplastyka stawu barkowego alloplastyka stawu barkowego endoproteza stawu barkowego endoprotezoplastyka stawu barkowego rekonstrukcja stawu barkowego naprawianie stawu barkowego regeneracja stawu barkowego wymiana stawu barkowego leczenie stawu barkowego operacja stawu barkowego zabieg stawu barkowego staw barkowy artroskopia barkowa aloplastyka barkowa alloplastyka barkowa endoproteza barkowa endoprotezoplastyka barkowa staw skokowy artroskopia stawu skokowego aloplastyka stawu skokowego alloplastyka stawu skokowego endoproteza stawu skokowego endoprotezoplastyka stawu skokowego rekonstrukcja stawu skokowego naprawianie stawu skokowego regeneracja stawu skokowego wymiana stawu skokowego leczenie stawu skokowego operacja stawu skokowego zabieg stawu skokowego staw skokowy

W związku z obowiązującą dyrektywą o prywatności i łączności elektronicznej 2002/58/WE (ePrivacy), regulującej zasady zgód na cookies, jak również z wejściem w życie art. 13 ust. 1-2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE L 2016, Nr 119) tzw. RODO - informujemy iż ta strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje zawarte w cookies wykorzystujemy m.in. w celach statystycznych, funkcjonalnych oraz dostosowania strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Dalsze korzystanie z serwisu oznacza, że zgadzasz się na ich zapisanie w pamięci Twojego urządzenia. Możesz samodzielnie zarządzać cookies zmieniając odpowiednio ustawienia w Twojej przeglądarce. Więcej Informacji znajdziesz w "Klauzuli informacyjnej polityki prywatności i plików cookie".